Köp en varuautomat – till ett bra pris

Har du hittat ett perfekt läge och funderat över att köpa en varuautomat? Har du kanske redan en befintlig verksamhet som du tror hade gynnats av en automat? Att köpa en varuautomat är en relativt riskfri affär med extremt låga startkostnader och med en potentiella god uppsida. Konceptet möjliggör försäljning utan att personal närvarar och tack vare det, väldigt enkelt att göra vinst.

Gör det själv-paketet innebär att du köper en varuautomat tillhörandes den tekniska lösningen som vi har på samtliga av våra butiker och övriga automater. Skanna en QR-kod, identifiera dig med BankID, välj och betala för varorna – sedan öppnas dörren till varumaskinen. Vi ger dig naturligtvis en upplärning kring hur du allra bäst sköter automaten, affärssystemet samt ger dig tillgång att använda dig av våra framförhandlade livsmedelspriser. Vill ni hellre hyra en varuautomat? Läs mer om att hyra en varuautomat.

Köp en varuautomat för arbetsplatsen, fabriken eller kontorshotellet

Köp en varuautomat för endast 17 499 kr, i priset ingår en upplärning i affärssystemet som är det system där du kan följa omsättningen, identifieringar samt mycket annat relevant. För att verkställa din idé behöver du först och främst hitta en bra plats för utplacering. Kom överens med ägaren till ytan, skriv ett avtal och påbörja sedan processen om att ta fram ett passande sortiment – självklart är vi behjälpliga. Automaten levereras ca. 3 veckor från dess att den är beställd. Är det för krångligt? Lås oss göra det åt er, läs om våra varuautomater för företag.

Att göra – när du köpt en varuautomat

När du väl köpt en varuautomat som du fått utplacerat krävs det inte mycket övrigt arbete från din sida. Gör beställningar och följ sedan noggrant lagersaldot i affärssystemet. Uppskattningsvis tar det ca. 2,5 timmar/vecka att drifta varumaskinen och kan gå ännu snabbare när du väl behärskar arbetsuppgifterna.

Hur mycket omsätter en varuautomat?

Omsättningen varierar och den avgörande faktorn är den plats som automaten står på. När du väl köpt varuautomaten är din enda kostnad affärssystemet som kostar 599 kr/mån. För att du skall gå med förlust krävs alltså att du knappt säljer någonting alls då det generella produktpåslaget är ca 70–80 %, vilket är osannolikt om du har en någorlunda bra plats. Vi har valt att demonstrera tre exempel nedan.

AVKASTNING & ROI

Return on investment när ni använder gör det själv-paketet. I genomsnitt ligger produktpåslaget på 80%. En varuautomat som är utställd på en bra plats genererar i genomsnitt mellan 10 000 SEK - 30 000 SEK.
EXEMPEL 1

4 290,00 SEK

 • FSG per månad⠀⠀⠀⠀10 000,00 SEK

 • System⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀- 599,00 SEK

 • Varuinköp⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀-5 111,00 SEK

 • Vinst per månad⠀⠀⠀⠀4 290,00 SEK

EXEMPEL 2

8 290,00 SEK

 • FSG per månad⠀⠀⠀⠀20 000,00 SEK

 • System⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀- 599,00 SEK

 • Varuinköp⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀-11 111,00 SEK

 • Vinst per månad⠀⠀⠀⠀8 290,00 SEK

EXEMPEL 3

12 735,00 SEK

 • FSG per månad⠀⠀⠀⠀30 000,00 SEK

 • System⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀- 599,00 SEK

 • Varuinköp⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀-16 666,00 SEK

 • Vinst per månad⠀⠀⠀12 735,00 SEK

Som en del av Never Closed får ni ta del av mängdrabatter hos våra leverantörer. Ni har även en dedikerad account manager som svarar på alla era frågor.

Gör det själv - prislista

Affärssystem
599,00 SEK / månad
BankID
21 ÖRE / användning

Lovord från våra kunder

"Never Closed varumaskin har stått i våran padelhall i 2 månader nu och vi är supernöjda med den. Giovanni svarar alltid snabbt när vi har frågor och systemet är väldigt lätt att hantera."
"Vi har 3 skift i fabriken som jobbar 24H om dygnet 6 dagar i veckan. Never Closed är ett fantastiskt komplement till cafeterian som endast är öppen under dagtid!"
"Vi fick vår automat för ungefär 2 veckor sedan och är supernöjda med den. Att medarbetarna får vara med och påverka utbudet är verkligen ett plus."

vanliga frågor och svar

VILKA BETALNINGSMETODER FINNS DET?

Vid ett köp i automaten betalar du med antingen kort eller Swish.

HUR SNABBT KAN NI LEVERERA EN VARUAUTOMAT?

Leveranstiden är ca. 2-3 veckor från beställningsdagen.

KAN MAN använda KONTANTER i automaten?

Nej, Never Closed hanterar inga kontanter.

Finns DEN i olika storlekar?

Ja, varuautomaterna finns i flera olika storlekar och varianter. Kontakta oss för mer information.

Hur ofta kommer det leveranser?

Vi rekommenderar att varor levereras vid minst ett tillfälle/vecka.

BEHÖVER MAN LADDA NER NÅGON APP FÖR ATT ANVÄNDA VARUmaskinen?

Du behöver inte ladda ner en applikation för att handla hos Never Closed. Det räcker med att du skannar QR-koden placerad på varuautomaten för att få tillgång till utbudet.

Kom i kontakt med oss

Fyll i kontaktformuläret nedan så ringer vi upp er så fort vi kan!
Namn E-post Telefon Stad
Intresserad av
Servicepaketet
Gör det själv paketet
Meddelande Skicka in